Cautare

1333 de rezultate pentru "inspectoratul scolar braila" (4.09 secunde)
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, Inspectoratul General al Poliţiei Romane, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Casa Naţională
De fiecare data in asemenea situatii, singura solutie este de a se apela la Armata Romana, Jandarmerie sau Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.
In august participa la adunarea anuala a Astrei, apoi ajunge la Bucuresti, unde intra, ca sufleur si copist, in trupa lui Iorgu Caragiale, cu care merge in turnee la Braila, Galati sau Giurgiu. ... La 1 iulie 1875, Eminescu este numit revizor scolar pentru districtele Iasi si Vaslui.
BRAILA. ... Casa Rosie, locul care adaposteste o colectie unica in tara dedicata poetului nepereche Mihai Eminescu a trecut prin Barlad in perioada 1875-1876 in calitate de revizor scolar.
Mai mult, de la 1 ianuarie 2006 se va percepe TVA pentru bursele de marfuri, pentru ingrijirile medicale veterinare, dar si pentru transportul fluvial al localnicilor in Delta Dunarii si pe relatiile Orsova - Moldova Noua, Braila - Harsova si Galati - Grindu.
Va ganditi cumva la Inspectoratul Scolar Judetean, avand in vedere ca doamna Paloma Petrescu, colega dumneavoastra din Alianta a fost inlaturata de la conducerea respectivului inspectorat in conditii pe care le-a contestat?
Sefii PNL reusesc astfel sa se asigure ca isi vor impune la conducerea institutiilor coordonate de Prefectura, de la Inspectoratul Scolar si pina la Directia de Sanatate Publica, oamenii pe care si-i doresc si care vor fi acceptati fara prea multe conditii de noul prefect.
Gheorghe Pop este inspector general adjunct la Inspectoratul scolar Judetean Bistrita-Nasaud si doreste sa-si mentina functia si sa aplice politica Guvernului in teritoriu.
Albert Almos a declarat ca UDMR doreste sa mentina in continuare in functii sefii institutiilor pe care i-a numit in urma cu patru ani, printre care se numara Inspectoratul scolar, Directia de Sanatate Publica, Agentia de Ocupare a Fortei de Munca si Casa de Pensii Covasna.
Potrivit procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, senatorul Catalin Voicu ar fi stiut ca avea telefonul ascultat si intr-o discutie telefonica i-a solicitat finului sau, Radu Dan Florea, sa returneze banii respectivi, pe care i-ar fi folosit la lucrarile de constructie ale unui campus scolar din judetul Gorj.
A fost transferat de la Arad la Satu Mare dupa ce, in perioada decembrie 2010 - martie 2011, am facut mai multe declaratii si interpelari in Senat cu privire la trecutul scolar si bisnitar al ministrului Igas, dar si la adresa primului adjunct al acestuia, chestorul Ioan Dascalu, si a directorului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul secret al MAI), Cristian Gheorghe Latcau.
Cred ca fostul vicepresedinte, Ioan Abrudan, va fi in continuare un consilier eficient si colaborarea cu Inspectoratul Scolar Judetean va fi mult mai buna ca pana acum.
Nu putem sa nu amintim faptul ca Inspectoratul Scolar Judetean a alocat anul trecut 20.000 de lei pentru achizitionarea de echipament sportiv performant pentru cele trei terenuri de sport.
Banias s-a aratat chiar nedumerit de amploarea care s-a dat faptului ca sotia sa a ocupat un post din Inspectoratul Scolar, fara atributii de conducere, pentru care nu s-a aratat nimeni altcineva interesat.
Revad in gand toate casele frumoase cuprinse intre liceul Balcescu si Inspectoratul Scolar. Aleea Garii, cu soseaua din piatra cubica facuta de nemti, cu copacii seculari si casele care amintesc de alte vremuri, ale fostelor familii notabile din oras.
"In aceste conditii, Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar si primarii trebuie sa conlucreze, sa se ajute reciproc pentru conceperea de proiecte care sa insemne fie repararea unor scoli, fie, sa zicem, extinderea unor unitati de invatamant.
In sedinta Biroului Permanent Teritorial al PNL Bihor de saptamana trecuta s-a propus retragere sprijinului politic lui Silviu Torjoc (foto) inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean Bihor si a lui Viorel Lascu directorul Directiei Sanitar Veterinare Bihor, asta dupa analizarea situatie sefilor de institutii descentralizate, membri ai PNL.
Tot la capitolul adjuncti, de mentionat si adjunctii liberali ai democratei Narciz Amza de la Inspectoratul Judetean Scolar: Steluta Andrei si Marian Sarbu, care ar putea prelua fraiele institutiei la comanda PNL.
Preda a exemplificat, spunand ca la Inspectoratul scolar unul dintre adjuncti, membru PNL, este pregatit sa ia locul inspectorului general democrat.
Este un proiect facut in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, care va asigura de altfel si finantarea", a mai afirmat Avram Ghebenei.
google-analytics.com